VERKOSSA JA LIVENÄ ENSIAPUKOULUTUKSIA

VERKOSSA JA LIVENÄ ENSIAPUKOULUTUKSIA

 

Päivitä lakisääteinen ensiapuvalmius ilmoittautumalla 11-12.12. 2020
tai 27.-28.1.2021 pidettävään ensiavun verkkokoulutukseen (4h, 8h ja 16h).

Nyt kannattaa tilata oma sisäinen koulutuksenne 2020-2021!

Voitte osallistua myös yritysten yhteisiin koulutuksiin!

Pidämme edelleen myös etäkoulutuksia, webinaareja.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yhdistelmäkoulutuksena (lähi- ja verkkokoulutus). 

Itä-Suomen ENSIAPUkoulutus Oy on tarjonnut yrityksille ja yhteisöille 2009 lähtien eri pituisia  (4h, 8h, 16 h) ensiapukoulutuksia.

  • Koulutuksemme ovat valintanne mukaan SPR-pohjaisia tai teille räätälöity koulutuksenne, joka myös noudattaa suomalaisen terveydenhuollon hoitosuosituksia sekä Sosiaali- ja terveysministeriön sekä  Työsuojeluhallinnon ohjeita ensiapukoulutuksen järjestämisestä. Myös näistä koulutuksista saa virallisen ensiapukortin. Molemmissa on sama ETK-kouluttaja. Spr:n kortti sisältää myös mobiilikortin, hinta on n. 19 €(sis. alv.).
  • Hätäensiapukoulutus toimii myös aiemman koulutuksen kertauskurssina.
  • Pidämme koulutuksia myös viikonloppuisin.
  • Kaikista kurssipäivistä on mahdollisuus saada myös Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus, Trafi -merkintä.
  • Ilmoittaudu koulutukseen alla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja: 040 0501 683 / koulutus@ea-koulutus.fi. Vastaamme kysymyksiisi kahden vuorokauden sisällä.

TUTUSTU, ILMOITTAUDU, TILAA!


Tilaa kurssi, ilmoittaudu tai kysy lisätietoja!

  • HANKI SYDÄNISKURI (defibrillaattori, deffa) KOTIIN TAI KESÄMÖKILLE!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Business Finlandialta saadulla tuella selvitämme loma-asuntoihin ja haja-asutusalueille myytävien sydäniskureiden videovällitteistä käytön ohjausta.

Sydäniskurilla ei voi vahingoittaa ketään, mutta sillä voi pelastaa ihmisen hengen!

Sydämen pysähtyessä ihminen menee tajuttomaksi muutamassa sekunnissa. Silloin tarvitaan pikaisesti sydäniskuria. Jokainen kulunut minuutti heikentää henkilön ennustetta kymmenen prosenttia. Jos iskurin käyttö on aloitettu viiden minuutin kuluessa, selviytymisen mahdollisuudet ilman aivovaurioita ovat jopa 70 prosenttia.

Tilaa sydäniskuri tästä.

Jokainen oppii pienellä opastuksella käyttämään deffaa, koska se neuvoo selvällä äänellä, mitä tehdä.

Meiltä voit tilata myös videovälitteisen henkilökohtaisen neuvonnan ja samalla esittää kysymyksiä laitteen käyttöön liittyen. Opastukseen voi tulla useampikin esim. perheen jäsen- ohjaamme  ”kädestä pitäen” laitteen käytön. Kysy lisää 040 0501 683 tai koulutus@ea-koulutus.fi.