VERKOSSA JA LIVENÄ ENSIAPUKOULUTUKSIA

VERKOSSA JA LIVENÄ ENSIAPUKOULUTUKSIA

Voit osallistua etäkoulutuksiimme, webinaareihin tai voit varata osallistumisen 1.6. jälkeen livenä pidettäviin yhteiskoulutuksiin eri paikkakunnilla! 

Nyt kannattaa tilata oma sisäinen koulutuksenne kesäksi/syksyksi 2020!

Itä-Suomen ENSIAPUkoulutus Oy on tarjonnut yrityksille ja yhteisöille 2009 lähtien eri pituisia  (4h, 8h, 16 h) ensiapukoulutuksia.

  • Pidämme sekä tilattavia omia koulutuksia että yhteiskoulutuksia.
  • Järjestämme verkkokoulutuksia, webinaareja. Voit osallistua webinaarien yhteiskoulutuksiin tai pyytää teille räätälöity oma verkkokoulutus.
  • Koulutuksemme ovat valintanne mukaan SPR-pohjaisia tai teille räätälöity oma koulutuksenne, joka myös noudattaa suomalaisen terveydenhuollon hoitosuosituksia sekä Sosiaali- ja terveysministeriön sekä  Työsuojeluhallinnon ohjeita ensiapukoulutuksen järjestämisestä. Myös näistä koulutuksista saa virallisen ensiapukortin.
  • Pidämme koulutuksia myös viikonloppuisin.
  • Kaikista kurssipäivistä on mahdollisuus saada myös Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus, Trafi -merkintä.
  • Ilmoittaudu koulutukseen alla olevalla lomakkeella tai ole yhteydessä: 040 756 6330 / koulutus@ea-koulutus.fi. Vastaamme kysymyksiisi kahden vuorokauden sisällä.

TUTUSTU, ILMOITTAUDU, TILAA!


Tilaa kurssi, ilmoittaudu tai kysy lisätietoja!

  • HANKI SYDÄNISKURI (defibrillaattori, deffa) KOTIIN TAI KESÄMÖKILLE!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Sydäniskurilla ei voi vahingoittaa ketään, mutta sillä voi pelastaa ihmisen hengen!

Sydämen pysähtyessä ihminen menee tajuttomaksi muutamassa sekunnissa. Silloin tarvitaan pikaisesti sydäniskuria. Jokainen kulunut minuutti heikentää henkilön ennustetta kymmenen prosenttia. Jos iskurin käyttö on aloitettu viiden minuutin kuluessa, selviytymisen mahdollisuudet ilman aivovaurioita ovat jopa 70 prosenttia.

Jokainen oppii pienellä opastuksella käyttämään deffaa, koska se neuvoo selvällä äänellä, mitä tehdä.

Meiltä voit tilata myös videovälitteisen henkilökohtaisen neuvonnan ja samalla esittää kysymyksiä laitteen käyttöön liittyen. Opastukseen voi tulla useampikin esim. perheen jäsen- ohjaamme  ”kädestä pitäen” laitteen käytön. Kysy lisää 040 75663 30 tai koulutus@ea-koulutus.fi.